avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere reintegrare

Astazi am depus cererea de reintegrare pe postul detinut anterior si plata despagubirii. Cererea a fost inregistrata cu nr de inregistrare dar nu mi s-a comunicat cand trebuie sa ma intorc la lucru.

Este posibil ca angajatorul sa desfaca contractul individual de munca in cazul in care nu ma prezint la lucru, cu toate ca nu mi s-a comunicat nimic in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 29 Octombrie 2013
Daca nu vi s-a comunicat decizia de reintegrare nu trebuie sa va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat /litigiu de munca fara recurs. cum se face cererea de revenire in campul muncii si primirea despagubirilor? gabipotcovaru gabipotcovaru Buna ziua, In toamna anului trecut am primit decizia de concediere emisa de conducerea firmei la care am lucrat. Am contestat decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala art. 277 si art. 278 codul muncii okremus okremus Am castigat 2 procese cu firma la care am fost angajat: Unul in care sunt obligati sa-mi plateasca restante salariale si altul, in care se anuleaza decizia lor ... (vezi toată discuția)
Reintegrare costel58 costel58 In urma castigarii unui proces de concediere s-a dispus reintegrarea pe pozitia detinuta anterior. Ulterior angajatorul,fara sa anunte, activeaza contractul ... (vezi toată discuția)