avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj / CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj / CCC2

TERMINARE CCC1 / SOMAJ / O NOUA SARCINA
Buna seara.
Cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie ?

-In 20 sept.’13 copilul meu a implinit 2 ani iar CCC a incetat.
-Pana pe 18 Oct 2013 am fost reangajata., incepand cu data de 19.10.2013 s-a desfiintat locul meu de munca
---ma incadrez in perioada de somaj pt 6 luni (avand vechime de 16 luni, la locul de munca).
-firma la care am lucrat si-a inchis activitatea de acul trecut (ian 2013)
-Eu acum sunt insarcinata in 15 saptamani (cu cel de-al 2 copil).urmand sa nasc in Aprilie 2014
-astazi se implineste ziua 10 , iar eu nu mi-am putit depune dosarul de somaj , deoarece nu am anexa 26 terminata de completat de catre angajator.

In situatia de fata , voi mai beneficia de indemnizatie crestere copil 2 , imediat dupa somajul pe care intentionez sa il iau incepand cu perioada imediat urmatoare ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: misima , utilizator 16:18, 6 Noiembrie 2013
VA MULTUMESC DIN NOU PENTRU TOATE RASPUNSURILE !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil martinelim martinelim Care sunt conditiile obtinerii indemnizatiei pentru cresterea copilului? Mentionez o data de nastere posibila15.03.2013.Perioada de contributie la CAS ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie crestere copil din somaj g1ul1a g1ul1a buna ziua! in acest moment sunt in preaviz si in curand voi intra in somaj.sunt insarcinata in 4 luni si as dori sa aflu daca se poate obtine indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Pot primi concediu de crestere a copilului pana la 2 ani? bella_2014 bella_2014 Buna ziua.... As dori sa mai stiu cum as putea sa procedez in cazul meu .... Sunt angajata la aceasta firma din 1.11.2012, am contract pe perioada ... (vezi toată discuția)