avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere penala pentru agresiune verbala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere penala pentru agresiune verbala

Buna ziua
Am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema,poate banala pentru altii, dar destul de grava pentru mine.Am probleme mari cu socrii si ma gandesc serios sa depun plangere penala la politie pentru agresiune verbala.Am fost jignita in multe randuri si am si inregistrari cu ei in care ma jignesc.Intrebarea mea ar fi ce ar trebui sa fac sa depun aceasta plangere si eventual sa merg si mai departe.Nu mai suport situatia si cred ca singura solutie sa ii potolesc este sa apelez la politie.
Cel mai recent răspuns: adrian_adri , utilizator 19:19, 29 Octombrie 2013
Buna seara.
Ce probleme aveti cu socrii? In ce conditii se petrec toate?
Locuiti in casa lor? Oferiti mai multe detalii in privinta celor intamplate.
Nu locuim cu ei, dar se baga in familia noastra in nenumarate randuri. E vesnica problema ce apare in orice familie. Sunt genul de persoane cu care nu te poti intelege, de conceptii invechite si asa mai departe.Problema cea mai mare este ca ne jignesc in nenumarate randuri, sunt insulte pe care nu le mai pot suporta, si chiar vreau sa recurg la politie, ca alta varianta nu vad sa existe. Nu am liniste si imi este teama sa nu clachez pentru ca nu stiu cat le mai pot suporta rautatea!
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
student88, utilizator
Nu stiu cat va poate ajuta politia in aceasta situatie. In general nu se implica in probleme de familie, decat daca se ajunge la agresiuni fizice si chestiuni mai grave. Puteti incerca totusi sa faceti o plangere in acest sens si sa intrebati tot acolo la sectie ce masuri se pot lua pentru a evita alte conflicte ulterioare.
si agresiunea verbala nu se poate lua in calcul?amenintarile in ce categorie intra?
Incercati sa mergeti la politie cu tot ce aveti pentru a demonstra cele sustinute si vedeti ce vi se spune acolo. Totul depinde de circumstante, de probe, de marturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"jignire" avocat in instanta, consecinte?? anniela anniela Buna dimineata...si ajutor!!! Intr-o banala cauza civila in care m-am reprezentat singura ( si am si castigat), avocatul partii adverse a cerut la un moment ... (vezi toată discuția)
Conflict la locul de muncã Radu Aura Radu Aura La locul de munca am fost agresata fizic si verbal de o colega.Nu sunt urme de violenta corporala pentru ca m-a lovit in cap cu palma si m-a tras de par, dar ... (vezi toată discuția)
Dupa cit timp de la o injuratura se prescrie fapta? ContSters414820 ContSters414820 Am fost injurat ,si doresc sa stiu in cit timp de la data respectiva pot depune o plingere la politie.multumesc. (vezi toată discuția)