avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri schimbare autorizatie traducator
Discuție deschisă în Traduceri

schimbare autorizatie traducator

Buna ziua! Stie cineva care este procedura de schimbare a autorizatiei si stampilei dupa casatorie?
Am citit pe site la MJ ca trebuie trimise copii de pe certificatul de casatorie si CI nou, dar mi se pare suspect sa-mi ramana si autorizatia veche...iar despre stampila nu stiu nimic...
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:28, 30 Octombrie 2013
II. PROCEDURA DE SCHIMBARE A AUTORIZAŢIEI CA URMARE A MODIFICÃRII NUMELUI
Actele necesare pentru schimbarea autorizaţiei de traducător şi interpret ca urmare a schimbării numelui de familie prin căsătorie, divorţ sau pe cale administrativă sunt următoarele:
- cerere în care să precizaţi obiectul solicitării, semnată şi datată;
- autorizaţia de traducător şi interpret, în original;
- fotocopia certificatului de căsătorie/hotărârii judecătoreşti/deciziei de schimbare a numelui pe cale administrativă;
- fotocopia cărţii de identitate cu numele modificat ca urmare a căsătoriei/divorţului/schimbării numelui pe cale administrativă.
Termenul de eliberare a noii autorizaţii este 30 de zile de la data la care toate actele necesare sunt depuse la Ministerul Justiţiei.

Aceasta informatie era pe site-ul Ministerului Justitiei in format "Informatii pentru autorizarea traducatorilor" in format word...acum nu gasesc locatia.
Puteti verifica daca aceasta este lista cu acte necesare, apeland la telefoanele de contact ale MJ, pe care le gasiti aici: [ link extern ]

L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Stampila pierduta leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti de demersuri trebuie intreprinse in cazul pierderii stampilei. Mentionez ca de cand am obtinut autorizatia de la MJ nu am ... (vezi toată discuția)