avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

Am introdus cerere de emitere a somatiei de plata, instanta mi-a acordat castig de cauza numai in privinta creantei , nu si a penalitatilor, as putea introduce o alta actiune numai in ceea ce priveste dobanzile sau penalitatile?
Multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 09:56, 30 Martie 2009
incercati sa formulati o cerere completatoare, iar daca s-a judecat deja, atunci trebuie o alta actiune.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Eu zic ca in acest caz ar trebui facuta o actiune in pretentii intemeiata pe dreptul comun, asta daca penalitatile au fost cerute si nu s-au acordat prin actiunea de somatie de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata echivalent procedura prealabila concielere directa ? dumitru2000 dumitru2000 X asociat are de recuperat dividende de la societatea Z. Z nu vrea sa le plateasca. Daca X introduce o cerere de emiterea somatie de plata care este ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii sau pe somatie de plata? carmenbn carmenbn Asociatia de proprietari a dat in judecata restantierii.Avocatul le-a trimis notificari si somatii acasa,dupa care le-a facut dosar pt.judecatorie.Actiunea ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata. sentinta irevocabila. debit nerecuperat Monica H. Monica H. Am formulat o cerere de chemare in judecata, care a fost respinsa prin sentinta irevocabila, motivat de faptul ca instanta \\"nu a fost convinsa\\" iar ... (vezi toată discuția)