avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda vamala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda vamala

Buna ziua.Acum ceva timp am luat o amenda vamala de 5000 de lei pt 42 de pachete de tigari nedeclarate la vama. Intrebarea este daca rezolv ceva daca contest in instanta avand in vedere ca nu sunt recidivist si am avut o cantitatea oarecum mica de tigari. Astept un raspuns cat se poate de sincer. Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 10:12, 30 Octombrie 2013
atentie ca exista un termen in care poti contesta amenda - respectiv procesul verbal de contraventie .
poti cere o diminuare a amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva unui proces verbal emis de autoritatea vamala Sorin_12003 Sorin_12003 Buna ziua. Problema mea este urmatoare si va rog sa ma ajutati cu ceva informatii folositoare. Sunt Persoana fizica, Nu sunt inregistrat ca Persoana ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari andreialexandru93 andreialexandru93 salut. inspectorul vamal a depistat 25 pachete de tigari in masina mea. au fost confiscate tigarile si mi-au facut o amenda de 5000 lei pe care am achitat-o in ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)