avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 22/1969 - obligare preluare gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 22/1969 - obligare preluare gestiune

poate fi cineva obligat sa preia o gestiune!? eu ma aflu in situatia in care nu mai doresc sa indeplinesc aceasta functie pe care am avuto pana sa intru in concediul de crestere al copilului minor pana la 2 ani! precizez ca in momentul plecarii mele am predat functia fara nici un prejudiciu,iar acum nu mai doresc sa indeplinesc aceasta functie! astept un raspuns bazat pe articole din lege si va multumesc anticipat!!!!:frantic:
Cel mai recent răspuns: ysa23 , utilizator 19:51, 30 Octombrie 2013
daca ai foat anagajat ca gestionar , sau in atributiile de serviciu intra si gestiunea de bunuri si ai semnat fisa postului atunci ai aceste obligatii ale gestionarului .
daca te afli in crestere copil practic atributiile sunt suspendate deci nu-ti face griji .
daca ai revenit din crestere copil discuta cu superiorii si solicita modificarea fisei de post in sensul eliminarii atributiilor legate de gestiune , sau solicita incadrarea in alt post fara gestiune.
am fost angajat pe functia de subofiter administrativ principal ,care nu inseamna neaparat gestionar! am solicitat prin raport scris mutarea mea pe alta functie care nu implica gestiune dar am primit raspuns ca trebuie sa gasesc inlocuitor! este legal asa ceva!? cum sa gasesc eu inlocuitor,in baza a ce? am specificat in raport ca nu mai pot indeplini aceasta functie si vreau sa stiu daca conform legii pot fi obligat sa preiau acesta functie impotriva vointei mele!?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
leobenhaker, utilizator
Daca exista o decizie de delegare de competente, atunci sunteti obligat daca decizia respectiva nu este revocata de catre angajator sau anulata de catre instanta de judecata.
Subofiter in cadrul carui minister? Daca sunteti cadru militar aveti dreptul sa faceti raport de mutare pe orice alta functie (cu conditia de a indeplini conditiile de studii/cursuri necesare postului/gradul respectiv) si de asemenea puteti face raport de mutare in orice alta unitate, nu este obligatoriu sa ramaneti in unitatea in care sunteti incadrat in prezent. Indiferent de rezolutia de pe raportul personal de mutare, comandantul dvs. este obligat sa o promoveze ierarhic si aceasta va fi analizata in comisiile de selectie.
De mentionat ca nu va puteti muta de doua ori in cadrul aceluiasi an calendaristic, exceptie in cazul desfiintarii/restructurarii.

Sunteti obligat sa va indepliniti atributiile prevazute in fisa postului. Fiecare functie are o fisa a postului. Nu este prevazuta nicaieri obligatia dvs de a va gasi un inlocuitor.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia operator de validare si introducere date Caddy23 Caddy23 Buna ziua, as vrea sa stiu daca cu functia de operator de validare si introducere date, se poate prelua marfa ? Pot stampila si semna facturi,avize,cmr , ... (vezi toată discuția)
Refuzarea preluarii gestiunii BleRux BleRux Sunt angajat ca medic si am in subordine mai multi asistenti medicali. Directorul unitatii vrea sa ma oblige sa preiau eu gestiunea sectiei ,lucru care nu se ... (vezi toată discuția)
Decizie gestiune IoanaHR IoanaHR Buna ziua, Pentru posturile care raspund de gestiunea anumitor materiale si/sau produse, cum ar fi barman, bucatar etc. este necesara decizie de numire. Si ... (vezi toată discuția)