avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionare in judecata ONPM (oficiul national al ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionare in judecata ONPM (oficiul national al protectiei martorilor)

familia mea a facut parte din acest program,vreau sa dau in judecata Onpm dar in zona unde locuiesc, nimeni nu ma ajuta(politie, parchet,avocati)trebuie sa traiesc in ontinuare cu spaima si fara sprijinul autoritatilor statului Roman

Alte discuții în legătură

Demers legal pentru evacuarea unei tabere de rromi amplasata pe un teren viran utilizator_2015_05_04 utilizator_2015_05_04 Buna ziua, Locuiesc la periferia Bucurestiului, intr-o zona de case. In ultima vreme, la aproximativ 200 de metri de locuinte, si-au intemeiat tabara mai ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copilului George_2020 George_2020 Buna ziua. În primul rând as vrea sa va intreb ce pot face în legătură cu problema mea ,sa va explic: Sunt într-o relație de 10 ani ,trăiesc în ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar de tatal copilului? lenu04 lenu04 Buna ziua. Ma numesc Elena,prefer sa nu-mi scriu numele de familie din motive de siguranta.Am o problema legata de siguranta copilului meu. O sa va ... (vezi toată discuția)