avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recompensa pentru capul meu 100000 euro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recompensa pentru capul meu 100000 euro

clanul Corduneanu din Iasi a pus reconpensa 100000 euro pt ca eu sa fiu mort,am facut parte din legea 682/2002 eu si familia mea ,dar Diicot dupa 4 ani nu am m-ai fost folositori, tot dosarul 4183/100/2010 tribunal maramures a fost facut in urma sesizarilor facute de mine si in jurul meu ./Acum cine a luat banii de la Corduneni????DIICOT?? SI FAMILIA MEA IN VIZIUNEA LOR (SA MOARA)
vedeti pe google (un barbat din iasi sustine ca a fost batut de agentii care trebuiau sa-l apere)antena 1 sau 3 stiri
Cel mai recent răspuns: zerotika , utilizator 13:49, 30 Octombrie 2013
Va poate fi asigurata protectia daca aveti dovezi.
Faceti o noua sesizare daca aveti probe.
Poate ca ar fi bine sa aveti si avocat ca sa va fie garantate drepturile.
Reveniti cu sesizare la autoritatile competente
Art. 10.
Protocolul de protectie cuprinde:
a) obligatiile martorului protejat;
b) obligatiile O.N.P.M.;
c) persoanele de legatura desemnate si conditiile in care acestea isi desfasoara activitatea;
d) situatiile in care protectia si asistenta inceteaza.

La dvs. ce scrie la punctul 10?
Art. 17.
(1) Programul inceteaza in una dintre urmatoarele situatii:
a) la cererea martorului protejat, exprimata in forma scrisa si transmisa catre O.N.P.M.;
b) daca in cursul procesului penal martorul protejat depune marturie mincinoasa;
c) daca martorul protejat comite cu intentie o infractiune;
d) daca sunt probe sau indicii temeinice ca, ulterior includerii in Program, martorul protejat a aderat la un grup sau organizatie criminala;
e) daca martorul protejat nu respecta obligatiile asumate prin semnarea Protocolului de protectie sau daca a comunicat date false cu privire la orice aspect al situatiei sale;
f) daca viata, integritatea corporala sau libertatea martorului protejat nu mai este amenintata;
g) daca martorul protejat decedeaza.
(2) Incetarea Programului se dispune de procuror prin ordonanta sau de catre instanta prin incheiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 682/2002 toma dumitru toma dumitru pentru ca am facut inpreuna cu familia parte din legea 682/2002 si am fost lasati pe drumuri acum nici un avocat nu vrea sa ne reprezinte, ce sa fa cem sa ne ... (vezi toată discuția)
Dorinta de cooperare cu organele de cercetare penala. stefan1977 stefan1977 Buna ziua,am o situatie mai ciudata in prisma faptului ca sunt cercetat intr-un dosar penal ca martor pentru mai multe fraude cu file cec .Ma tot ameninta ... (vezi toată discuția)
Protocol sri-piccj , achitare ! m.george2008 m.george2008 Dupa cum vedeti primul caz de achitare in baza protocolului nelegal dintre sri - piccj . Intrebarea este urmatoarea, am un dosar la diicot care apartine de ... (vezi toată discuția)