avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul minim brut pe economie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul minim brut pe economie

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot incheia un contract individual de munca in care salariul brut plus bonurile de masa sa cumuleze suma de 800 lei. Spre exemplu, un salariu de 605 lei brut plus bonuri de masa in valoare de 195 lei care totalizeaza 800 lei. Este corect si legal acest lucru?

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 30 Octombrie 2013
O idee impracticabila pentru ca salariul minim e salariu minim si bonurile de masa sunt considerate ca avantaje de natura salariala si in acelasi timp nu sunt cuprinse in baza lunara a contributiilor sociale
Nu este legal ceea ce doriti dvs sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa giorgio24 giorgio24 As dori sa stiu daca in adeverinta de salariu se trece salariu brut sau cel negociat?In salariu brut se trec si bonurile de masa? Multumesc ... (vezi toată discuția)