avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cerere pentru nulitatea actului de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cerere pentru nulitatea actului de casatorie

buna ziua, as dori sa stiu cum se formuleaza o cerere pentru anularea unei casatorii in care au fost incalcate dispozitiile prevazute la art 271 respectiv 273. in urma casatoriei nu au rezultat copii. va multumesc
Cel mai recent răspuns: oanamustatea , utilizator 20:50, 30 Octombrie 2013
Sa intelegem ca ati fost obligata sa va casatoriti?
trebuie sa fac o ”cerere fictiva”si nu stiu cum sa o formulez. si motivele care le am ales se regasesc la 271 respectiv 273. Dar aceste incalcari nu sunt adresate mie. si stiu ca ma puteti ajuta :D pentru ca nu am nicio o idee cum ar trebui sa sune o astfel de cerere
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
oanamustatea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta Elena Capitanescu Elena Capitanescu M-am casatorit cu un interzis judecatoresc desi nu am stiu acest lucru in momentul casatoriei ,tutorele nu si-a dat acordul, acum vrem sa divortam iar tutorele ... (vezi toată discuția)
Divort 2 puiu_silviu puiu_silviu Este vorba de divort. Mai pe inteles despre motivele de divort.Am apelat la ajutorul unui avocat,care pt a simplifica lucrurile,a trecut la motive cam ... (vezi toată discuția)
Anulare casatorie vicar vicar Buna ziua, intrebarea mea este simpla: O casatorie care a fost incheiata anul trecut in septembrie( deci are mai putin de 1 an),se poate anula ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)