avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs....

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta.Un grup de salariati a dat unitatea un judecata ptr acordarea unui spor.Toti au solicitat sporul de la aceiasi data.Instanta in hotararile date a tinut cont de inscrisurile din Carnetele de Munca si nu de solicitarile salariatilor,acordand sporul in mod diferentiat in functie de data la care s-a nascut dreptul.Am o singura nelamurire.In cazul unui salariat instanta a gresit pronuntand hotararea de la data la care salariatul a solicitatat acordarea sporului si nu de inscrisul din carnetul de munca.In Recurs s- a cerut remedierea acestei situatii dat fiind faptul ca unitatea prin hotararea pronuntata la instanta de apel este prejudiciata .(este vorba de un spor de 15% pe 4,5 luni) Va tine cont instanta (de Recurs) de ceea ce a trecut cu vederea prima instanta ????Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 12:20, 30 Martie 2009
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare - recurs Morrigan Morrigan Buna ziua si bine v-am regasit. Ma lovesc de cateva pb. si sper sa ma ajutati cu un sfat. Iata pe scurt despre ce e vorba: Am dat in judecata Casa de ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea inscrisurilor in cartea de munca ANA-MARIA COSULETU ANA-MARIA COSULETU Buna ziua, Vorbesc despre acest subiect in numele mamei mele care a lucrat 30 de ani la o firma care a fost lichidata in anul 2003 dar care a functionat pana ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la spor ? ContSters21696 ContSters21696 Am o nelamurire, aprintr-o decizie angajatorul a trecut temporar intr-o functie al carei titular a plecat in concediu de maternitate si noului detinator al ... (vezi toată discuția)