avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Birouri regionale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Birouri regionale

Mi-ati putea spune, va rog, daca birourile regionale constituite de Agentiile pt dezvoltare regionala pot fi socotite institutii publice, din moment ce o parte din bugetele lor vine de la bugetul de stat? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:13, 4 Noiembrie 2013
In conformitate cu art. 8 a LEGE Nr. 315 din 28 iunie 2004:
Art. 8
(1) In fiecare regiune de dezvoltare functioneaza cate o agentie pentru dezvoltare regionala, organism neguvernamental, nonprofit, de utilitate publica, cu personalitate juridica, care functioneaza in domeniul dezvoltarii regionale. Acestea se organizeaza si functioneaza in conditiile prezentei legi si ale statutului de organizare si functionare, aprobat de consiliul pentru dezvoltare regionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce institutie a inlocuit agentia romana de dezvoltare? Ionut Popa Ionut Popa Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992 (vezi toată discuția)
E vreo diferenta intre o asociatie non-profit si un ong??? adria_bd adria_bd as dori o lamurire... eu credeam ca prin denumirea de ONG (organizatie neguvernamentala) ne referim la orice asociatie sau fundatie. mai nou, mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Regionalizarea româniei - intre proiect si realitate si superbaronii eliasav eliasav Atat in guvernarea Boc cat si in prezent se fac promisiuni ca \\\\\\\\"va curge lapte si miere\\\\\\\\" - adica vor curge rauri, rauri de euro si dolari pe ... (vezi toată discuția)