avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Transformare amenda administrativa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Transformare amenda administrativa

Daca cel ce primeste amenda administrativa nu realizeaza venituri poate face cerere pentru a fi transformata in zile munca in folosul comunitatii,unde trebuie sa depuna cererea,care ar fi pasii ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cpopescu01 , utilizator 09:32, 31 Octombrie 2013
Faceti o cerere la judecatoria care a pronuntat hotararea de obligare la plata amenzii administrative si cererti transformarea ei in zile munca....Dar de ce va grabiti? Asteptati sa primiti notificarea de plata de la Fisc sau Biroul executari al judecatoriei si probati cu adeverinta de venit ceea ce spuneti, lasandu-i pe ei sa actioneze mai departe....
termen de plata e de 20 de zile si nu as vrea sa fie interpretat ca rea intentie.Scrie ca acea chitanta trebuie depusa la dosarul de la Parchet.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune administrativa valentinalex62 valentinalex62 Buna ziua Va comunicam ca prin ordonanta din ........ a acestui parchet s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de dvs. In baza atr. 18/1 alin. 3 cod ... (vezi toată discuția)
Neplata amenda penala SimonaCarmen SimonaCarmen Stiti cumva ce se intampla daca nu platesc amenda penala? Sau in cat timp trebuie platita? Orice informatii sunt bine venite.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda penala Banika Banika Se poate transforma amenda penala in inchisoare in caz ca nu e platita? Conditii? (vezi toată discuția)