Am primit raspunsul si va multumesc.Este in avantajul meu, care doresc sa continui activitatea si dupa cei trei ani.Institutia nu are jurist si ne blocam de art.84(1) din Codul muncii, care face referire la 36 luni. Cum se poate trece pesta asta ?
Scuze de insistenta. Contractul meu de cumulare a pensiei cu salariu, a fost trei ani consecutiv pe perioada determinatata. Cele 36 de luni .cum zice art.84 alin.1 la care faceam referire expira la 31 dec.2013. Se mai poate continua activitatea in acelasi unitate cu un nou contract pe perioada determinata sau se poate si pe perioada nedeterminata ?
Multumim frumos. Sa intelegem ca articolul 84/ 1, de care ne tot impiedicam, nu face referire si la cumulul pensiei cu salariu,daca pensia nu depaseste nivelul mediu brut pe economie, ci la celelalte CIM pe perioada determinata.
Codul muncii nu reglementeaza cumulul pensiei cu salariu .
Legea nr.263/2010 la art.118 prevede asa ceva si art.17 alin.1 din Legea nr.329/2009 - reglementeaza situatia in care se poate cumula pensia neta incasata cu veniturile din salarii in sectorul bugetar..
Pensionar angajat
dijmarescu
Buna ziua,
Un salariat a iesit la pensie, dar a solicitat continuarea activitatii. Angajatorul a acceptat incheierea unui CIM pe o durata determinata de 36 de ... (vezi toată discuția)