avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in folosinta

Buna ziua,statul poate da un teren in folosinta pe perioada existentei constructii unei persoane,dar sa vanda terenul altei persoane?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:51, 31 Octombrie 2013
Vanzarea se face impreuna cu folosinta in favoarea persoanei cu drept de superficie, existenta la data vanzarii.Dreptul de superficie poate fi "indemnizat" de catre noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul are un proprietar, casa construita este detinuta de un alt proprietar snradu snradu Buna ziua, In anul 2003 detineam o casa in sectorul 3 al capitalei. Am vandut casa catre un cetatean francez, acesta cumparand doar casa( amprenta aprox 90 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie IOAN38 IOAN38 buna ziua!in urma unui lung proces,am pierdut pamantul de sub casa plus curte,mentionez ca in urma altei hot.jud.eu am drept de superficie asupra tuturor ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei constructii, fara terenul aferent? nicusorilinca nicusorilinca As vrea sa va intreb daca este posibila, in conditiile legale actuale, vanzarea unei constructii, in cazul in care proprietar al terenului pe care a fost ... (vezi toată discuția)