avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale neachitat

Buna ziua ..Ce se poate intampla daca am un credit de nevoi personale si acum am ramas somer si nu voi mai putea plati ratele?
Buna ziua,

veti fi executat silit pe bunurile pe care le aveti in proprietate, imobil, masina, etc. daca nu aveti... vor astepta sa va angajati si vi se va pune poprire pe 1/3 din salariu.
cat timp voi fi urmarit ca prin angajare sa-mi puna poprire pe salariu adica cati ani au acest drept ..legal
Cati ani? Pana la achitarea debitului!
se poate pune cumva poprire si pe indemnizatia de somaj..
Din cunostintele mele, nu. Iar daca doreati sa stiti cand se prescrie datoria, in cazul in care sunteti executat, poate sa nu se prescrie niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Neplata rata marybella7 marybella7 Buna ziua,as avea o intrebare legata de un credit bancar de nevoi personale fara ipoteca sau garantii. Am un credit si in ultimele 3 luni am fost in ... (vezi toată discuția)