avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu destinat unui cabinet dentar

Buna ziua.

Anul trecut am infiintat o firma, domeniu unic de activitate: activitati de asistenta stomatologica. Intre timp am obtinut si avizele de la colegiul medicilor si sanepid. Activitatea se va desfasura intr-un apartament la parterul unui bloc nou construit, pentru care am facut contract de comadat cu proprietarul (este tatal meu).

Doar ca apartamentul are ca destinatie spatiu de locuit. Insa nicaieri (registrul comertului, sanepid, colegiu) nu mi s-a cerut sa ii schimb acesta destinatia.
Intrebarea mea este daca mai este necesara aceasta schimbare si care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George-Stefan , utilizator 21:42, 3 Noiembrie 2013
Este necesar sa obtineti acordul asociiatiei de proprietari
De regula,majoritatea asociatiilor de proprietari la schimbarea destinatiei spatiului de locuit,incheie cu persoana juridica conventie prin care se stabilesc obligatiile de plata
Lucrul acesta l-am facut. Am semnat aceasta conventie cu asociatia.
Insa schimbarea destinatiei unde se face propriu-zis?

Daca nu v-au cerut sa schimbati destinatia cei de la care ati obtinut aprobarile, avizele si autorizatiile de functionare, comtinuati-va acolo activiatatea. Dar eu consider ca ati schimbat destinatia si in acest sens aveti acordul asociatiei si autorizatia de functiinare de la registrul comertului in care se specifica faptul ca desfasurati activitatea....... cu codul.... la adresa....
Am inteles. Va multumesc frumos pt raspunsuri

O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet stomatologic gabi4d gabi4d Buna seara , De curand am cumparat o garsoniera situata la parterul unui bloc cu intentia de a amenaja un cabinet stomatologic. Am fost la Primarie , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la ... Drlauracristescu Drlauracristescu Bună seara! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul unui bloc, trebuie acordul tuturor vecinilor din acel bloc? Sau doar cei pe verticală, ... (vezi toată discuția)