avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi diurna

Buna,

Anul acesta mi-am dat demisia de la o irma deoarece eram plecat prea mult timp in delegatii si firma respectiva nu platea diurna minima legala. Acum cateva zile m-a sunat un coleg ca sa imi zica ca au primit un mail de la firma care spune ca o sa le returneze diferenta de diurna pe anul 2012 pe care nu leau platito. Intrebarea mea este eu am dreptul sa mai primesc acea diferenta? Ar trebui sa fiu informat in legatura cu aceasta decizie sau prin faptul ca mi-am dat demisia firma respectiva nu mai este obligata sa imi acorde diferenta respectiva.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:27, 31 Octombrie 2013
Indiferent de motivul incetarii c.i.m., angajatorul are obligatia sa va achite toate drepturile salariale la care ati avut dreptul pe perioada cat ati fost angajatul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz MGeorge MGeorge buna ziua numele meu este George . vreau sa plec de la actualul loc de munca fara preavizul de 15 zile prin acordul partilor . Problema este ca angajatorul a ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa in preaviz kalinda kalinda Buna ziua, am vazut ca exista un subiect despre bonurile de masa in perioada de preaviz din 2010 si m-am gandit ca pana acum s-a mai schimbat codul muncii, ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului cata_stef cata_stef Buna as dori daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea problema (o sa fiu mai explicit ca sa intelegeti despre ce e vorba) Sunt angajat la o firma ... (vezi toată discuția)