avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Transfer creante
Discuție deschisă în Executare silită

Transfer creante

Exista posibilitatea ca pentru un credit bancar neachitat, ajuns in faza de executare silita, sa se efectueze un contract, in fata creditorului (in acest caz o terta firma care a cumparat creantele de la banca) sau in fata notarului, prin care datoria scadenta sa fie transferata altei persoane -evident cu acordul acesteia- , impreuna cu toate obligatiile ce decurg din aceasta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:17, 1 Noiembrie 2013
Ar trebui sa fie de acord creditorul in primul rand (in acest caz societatea de recuperari creante).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)
Executare silita incuviintata de instanta dupa plata creditului la banca badr_harry badr_harry Pentru un credit de consum acordat de banca în anul 2005 şi neachitat în întregime, banca prin executor bancar s-a adresat instanţei de judecată şi a ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)