avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caldura la bloc 1 noiembrie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caldura la bloc 1 noiembrie

Din anii trecuti stiu ca legea prevedea obligatia asociatiilor de proprietari de a da drumul la caldura in toate blocurile incepand cu 1 noiembrie. Vreau sa stiu care este aceasta lege si ce pot face daca in blocul meu este in continuare frig. Sunt o persoana cu handicap si am nevoie de caldura.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:15, 2 Noiembrie 2013
presedintele are restante imense, nici nu incape discutie ca ar fi de acord sa stea in frig.

Imi dau seama ce este la dumneavoastra in condominiu, daca PRESEDINTELE are datorii ... ce sa mai spunem?
Sunt sigur ca acest presedinte are si maxim 8 clase, iar atunci se adevereste vorba...."cum este turcu asa este si pistolul", in concluzie.....spargeti lacatul!!!
Cum puteti sa tineti un presedinte restantier, cine il da pe el in judecata, cum recuperati banii de la restantieri, cum are tupeu sa dea un restantier in judecata daca EL este cu insecta pe joben???#-o
Sa ne tineti la curent cu situatia caldurii din asociatia dumneavoastra.
Chiar daca acum o sa se dea drumul la caldura (cu sau fara lacat spart) eu prevad ca in curand furnizorul va opri caldura in asociatie si o va actiona in judecata pentru a recupera debitele si penalizarile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratora opreste caldura in fiecare zi onetime onetime de la inceputul lunii decembrie,administratora opreste caldura in fiecare zi,ca sa faca economie.am sunat la radet,la primarie si la politia locala,si mi-au ... (vezi toată discuția)
Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei Petre Buju Petre Buju În Suceava,SC TERMICA SA a luat măsura(şi a transpus-o în practică)debranşării de la căldură şi apă caldă întreaga asociaţie de ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat, subiect serios legat de difuzarea agentului termic Nynaeve Nynaeve In orasul nostru a inceput distribuirea agentului termic incepand cu data de 6.11.2008,la orele 19.00.In acea seara blocul nostru a avut caldura.Incepanad de a ... (vezi toată discuția)