avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Predare leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Predare leasing

Buna ziua, in anul 2010 societatea a achizitionat un auto de la Impuls Leasing, ulterior dupa 6 luni sa predate leasingul cu facturile platite la zi pana in momentul predari (22.08.2010). Astazi am primit un email precum ca sa introdus in banca un BO pt suma de 5600 lei(mentionez ca contul bancar afferent BO numai este valid). Am luat legatura cu cei de la Impuls Leasing si mi-au spus ca soldul este defapt de 41.000 lei. le-am cerut si eu facturile care mi sau emis fara a ajunge la mine (nici electronic nici prin posta) iar ei ma tot amana. Pot cere prescrierea datoriilor sau ce sa fac ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
ioanp23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 14:36, 19 Noiembrie 2013
Din pacate, suma respectiva reprezinta daune interese la nivelul ratelor ramase neplatite. Cu alte cuvinte platiti si cv integrala a autoturismului si-l mai si predati. Asta e. Ar fi trebuit sa intelegeti contractul cind l-ati semnat.
Ce e de facut?! Luati urgent masuri de protejare conturi( lichidare) si imobile ce va apartin personal. Vi se vor bloca conturile si executa silit orice bun ce e pe numele d.voastra sau a fidejusorului. Atunci puteti face contestatie la executare, dar sansele sint MINIME.
Imi pare rau ca nu va pot da un sfat care sa va reconforteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing auto executare silita - persoana juridica ContSters207159 ContSters207159 Buna ziua In anul 2008 am luat masina in leasing, am platit 2 ani dupa care nu am putut sa platesc si am ramas cu restante 5 rate facturate . Am predat masina ... (vezi toată discuția)
Problema leasing Andreea_1985_ Andreea_1985_ Buna ziua. Anul acesta in februarie-martie , am predat masina celor de la Impuls Leasing fiind in imposibilitate de a plati ratele. In luna aprilie 2012 am ... (vezi toată discuția)
Rezolvare leasing ONU EMIL ONU EMIL Ce se intampla daca adm. unei soc.(care este si fidejusor) nu returneaza bunurile soc. de leasing in val. de 200.000 EUR .Adm. are ca pers fizica un teren de ... (vezi toată discuția)