avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale functionare resaurant, bar, la parter bloc locuinte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

functionare resaurant, bar, la parter bloc locuinte

1-Este in vigoare lege care sa prevada interzicerea functionarii rstaurant, bar la parter bloc locuinte?
2- Daca nu,poate functiona un restaurant sau bar(ca punct de lucru,chirias)fara acordul expres al locatarilor ?
3-chiriasul are sediul la o alta adresa. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:25, 2 Noiembrie 2013
nu. sunt o sumedenie de baruri la parterul blocurilor.
asta in nici un caz,. va trebuie acordul expres
nu are importanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)
Cum scap de chiriasii care fac zgomot sub apartamentul meu ? tungus tungus Locuiesc la etajul 1 si sub mine, la parter ,este spatiu comercial .In ultimii 2 ani proprietarul ( pers.juridica ) a inchiriat doar la persoane care au ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)