avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare garsoniera
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare garsoniera

Am fost la un notariat in Bucuresti. Vanzatoarea este din Bucuresti, cumparatorul este din alta localitate. La notariat,mi s-a spus ca pentru scoaterea extrasului de carte funciara a garsonierei, trebuie sa fac o cerere, si sa faca copii dupa contractul meu de casa. Extrasul trebuie sa ajunga la BancPost Ramnicul Valcea. Am predat copiile si am facut cererea pentru extras. Cei de la banca din Rm.Valcea vor sa vada daca garsoniera care este de vanzare este libera de sarcini. Este corect?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:00, 2 Noiembrie 2013
Vindeti unui cumparator cu Programul Prima Casa sau cu credit ipotecar imobiliar din cate spuneti! este normal ca Banca sa ceara un extras de informare CF pentru a vedea care e situatia imobilului, Ea urmeaza sa dea un credit care trebuie sa fie performant si daca este si cu Programul Prima Casa atunci imolica si statul.
Faptul ca se cere un extras de CF asta nu inseamna ca se poate folosi acel extras in alte scopuri sa zicem dubioase.
Oricum la vanzare si notarul va scoate extras CF de autentificare.
Da, pentru sarcini este de stiut pentru banca important.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate de vanzare apartament ipotecat ktajaws ktajaws Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Doresc sa cumpar prin programul Prima Casa o garsoniera de la sora mea, ce a fost ... (vezi toată discuția)
Cumparatorul se expune la vreun risc? narcis-andrei narcis-andrei Am girat o nepoata care nu si-a mai putut plati datoria(90 mii E. din 2005) si isi vinde casa sa mai plateasca din datorii, mie banca imi opreste 30% din ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)