avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mi-am dat demisia din functia de administrator si inca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mi-am dat demisia din functia de administrator si inca nu am fost inlocuita.

buna ziua as dori si eu sa stiu ce exista de facut daca mi-am dat demisia din functia de administrator anul trecut in vara si nici pana acum nu am fost inlocuita la registrul comertului inca apar ca administrator la societatea respectiva.ce pot sa fac ?am inteles ca trebuie sa trimit o cerere facuta catre registrul comertului insotita de demisia mea,cu confirmare de primire.este adevarat?stie cineva?va multumesc
Cel mai recent răspuns: pamina , utilizator 19:54, 2 Noiembrie 2013
Da, trebuie neaparat sa anuntati deoarece puteti raspunde fata de terti si daca s -au facut smecherii puteti raspunde...
deci trebuie sa trimit la registrul comertului cererea de demisie insotita de cerere catre registru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Gigel Faurescu Gigel Faurescu Din 14 aprilie mi s-a comunicat de catre asociatul unic ca nu mai sunt administratorul lor de SRL. Mi-au dat decizia pe email. De atunci si pana in ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la calitate de administrator Melidna12 Melidna12 Buna ziua, cand instiintez societatea despre faptul ca renunt la calutatea de administrator trebuie sa trimit scrisoare cu confirmare de primire si la ... (vezi toată discuția)