avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procurorul nu vrea sa lucreze. Prim-ul nu ma baga in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procurorul nu vrea sa lucreze. Prim-ul nu ma baga in seama, ce sa fac?

Am un dosar ca p. vatamata, initial a fost cu autori necunoscuti.

De 2 ani de zile ma chinui sa aduc niste suspecti. Au fost citati pe post de martori,de peste 50 de ori de catre politie! Poate era si vina mea ca nu trebuia sa-i chem pe post de martori, ce direct ca inculpati, dar nu doream sa risc alte probleme daca se ajungea la concluzia ca nu sunt suficiente probe.

S-au prezentat doar de 2 ori la politie sa-mi lase vorba ca vor sa se impace cu mine. Eu am zis ca nu, si de atunci efectiv nu i-a mai vazut nimeni....

Ii scriu procurorul de mai bine de 1 an sa dea un mandat de aducere in numele celor 3. Nu imi raspunde. Ma plang la prim procuror pauza. Ma plang la Parchetul de pe langa Tribunal, imi trimite ca a trimis cerea la prim procuror. La fel mi s-a intamplat si daca amt rimis la Procurorul General.

Speta este: lovire (10-12 zile IML) si distrugere (parbriz auto).
Cel mai recent răspuns: epurashu , utilizator 18:14, 7 Noiembrie 2013
Poate ar fii mai bine sa-i ardeti oleaca pe procuror. Faceti plangere la CSM si bazati-va pe legea 303/2004,art.99
g) refuzul nejustificat de a indeplini o indatorire de serviciu;
h) exercitarea functiei, inclusiv nerespectarea normelor de procedura, cu rea-credinta sau din grava neglijenta, daca fapta nu constituie infractiune;
i) efectuarea cu intarziere a lucrarilor, din motive imputabile;

Succes
Ajutoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr

simt ca inebunesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Probabil depuneti plangeri fara argumentare juridica si nu veti rezolva nimic.
@patrascu razvan

Poate asa este,poate ca depune plangeri fara argumentare juridica,insa daca procurorul nu vrea sa mearga mai departe cu cercetarile,de ce nu dispune odata o rezolutie/ordonanta de neancepere urmarire penala?
Ce il impiedica pe procuror sa solutioneze cazul cu nup daca considera ca nu sunt motive de up?
Faptul ca inca nici nu i-a audiat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie contestat nup in caz de concurs de infractiuni? xuser xuser In caz de mai multe infractiuni (lovire si distrugere) trebuie constestat NUP daca in acelasi dosar s-a dispus UP pt. celalta fapta? Acuzatie: lovire si ... (vezi toată discuția)
Purtare abuziva cattie cattie Am facut plangere penala pentru purtare abuziva in decembrie 2002 impotriva unei persoane.Am primit rezolutia in 2010 cu decizia de nup impotriva acesteia .Am ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa depun plangerea penala impotriva unui procuror sau a dispozitiei acestuia? ancuta_14 ancuta_14 Unde trebuie sa depun plangerea penala impotriva unui procuror sau a dispozitiei acestuia? Am primit decizia dnei Procuror de a nu incepe urmarirea penala, in ... (vezi toată discuția)