avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces paternitate

Buna ziua as avea si eu o intrebare sunt cetatean roman si as vrea sa deschid un proces de paternitate,(cred ca m-am exprimat bine) in Republica Moldova,am avut o relatie din care a rezultat un copil ea dupa nastere nu a vrut ca eu sal recunosc si nici nu vrea ca eu sa tiu legatura cu copilul sub nici o forma,deci ca atare nu figurez in actele copiilului ca fiind parinte si nu am fost casatorit nici cu mama copilului.
Intrebarea este care ar fi pasi care trebuie sai urmez pentru a recunoaste copilul tinand cont ca ea nu doreste acest lucru,si a mi se fixa un program cand pot sal iau in romania.in vacanta etc mentionez ca copilul are 3 ani jumate.
Va mulumesc anticipat..

Alte discuții în legătură

Vreau sai fac acte copilului meu!! catalin1983 catalin1983 buna ziua va rog frumos sa ma ajutati de ceva timp traiesc (fara a fi cununati legal) cu o cetateanca din republica moldova avem un copil inpreuna copilul a ... (vezi toată discuția)
Buna eu sunt din republica moldova dar sunt casatorita cu un român ... Baba roxana Baba roxana Bua eu sunt din republica moldova dar is casatorita cu un romin am o fetita care ii poarta numele de famili dar nui trecut ca tata in certificat si soecific ca ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)