avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executor judecatoresc sau plangere penala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executor judecatoresc sau plangere penala?

Am avut un proces pentru modificare titlu de proprietate, in sensul de a se schimba 2 terenuri intre ele, pentru ca erau mentionate gresit in actul de proprietate (erau mentionati gresit vecinii) Am castigat si acum fratele meu nu vrea sa plece de pe terenul meu si sa se duca pe terenul lui, asa cum s-a stabilit. Ce pot sa fac in continuare? Sa merg la un executor judecatoresc cu hotararea asta definitiva sau sa-i fac plangere pentru tulburare de posesie? Executorul ce ar putea sa faca? Doar sa-l instiinteze ca trebuie sa lase terenul sa nu-l mai foloseasca si atat?
Cel mai recent răspuns: utilizator_86 , utilizator 09:00, 6 Noiembrie 2013
Daca detineti hotarare judecatoreasca definitiva,apelati la serviciile unui executor judecatoresc responsabil domiciliului fratelui dvs
Executor de unde e situat terenul. NU e tulburare de posesie.
Stimat forumist,

Executor, clar. Poate ar trebui notificat inițial fratele și despre suportarea cheltuielilor de executare, precum și de eventuale pretenții pe care le-ați putea avea datorate lipsei de folosință a terenului.

Cu stimă.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat dogarudobra dogarudobra intr-un proces de tulburare de posesie, paratul in instanta a recunuscut dreptul meu de proprietate si ne-am impacat sentinta a ramas definitiva si are trecut ... (vezi toată discuția)
Tranzactie partaj judiciar -este permisa mentiunea " fara instrainare teren si casa" ? gabi82sgi gabi82sgi Cine imi poate raspunde la o intrebare privind o tranzactie pt un partaj judiciar? Impreuna cu sora mea si fratele mai mic suntem pe rolul instantei privind ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate cadastrata. posibile solutii. Alkaid Alkaid Buna ziua. Problema este urmatoarea. Sunt proprietar al unui teren intravilan intr-o localitate din Valcea, dobandit prin mostenire. Anul trecut am efectuat ... (vezi toată discuția)