Sunt in prag de divort:(......
Am inteles ca toate bunurile dupa casatorie se impart.....
Intrebarea mea este:
sotul meu detine o societate unde este asociat unic si care fuctioneaza bine, a fost infiintata dupa casatorie.....etc
In numele acestei societati a cumparat terenuri, utilaje, masini si alte proprietati . Ce drepturi am eu sau daca este posibil sa am ......in acest caz???Pot sa am dreptul doar daca sunt si eu unul dintre administratori?
A fost un baiat "inteligent" sa zic asa....si eu nu pot sa am dreptul la nimic?!!
aveti dreptul si la cota parte din profit - sumele ce au fost distribuite ca dividende si care au fost ridicate de catre sot si la cele care nu au fost ridicate ci doar distribuite ca dividend, fara o expertiza contabila nu se va putea solutiona acordarea acestor sume in cota de 1/2, ar fi mult mai chibzuit sa ajungeti la o intelegere de stingere a litigiului
multumesc....
Tranzactie.....in ce sens?! Ar fi mult mai usor daca as reusi sa-l conving sa m-a introduca in statutul societatii ca fiind unul dintre asociati....?
Daca nu reusesc va trebui sa dovedesc care este aportul meu in realizarile firmei,lucru pe care sincer nu a cum sa-l dovedesc .....desi ma implic in mai toata activitatea societatii zilnic .....dar nu semnez, nu figurez in acte....
Solutionarea litigiului....:( ar fi ideal mai ales ca avem un bebe de 1 an si 10 luni....
Problema e mai mult decat atat....nu vreau sa m-a folosesc de copil .....dar el e tare razbunator si nu cred ca va vrea sa gasim o cale de intelegere ....mai ales ca in prezent actuala contabila il 'ajuta' sa ia cele mai bune decizii......
Dar cand a fi momentul am sa apelez la un bun avocat ....va trebui sa construiasca din nou tot ce a construit pana acum....din pacate alaturi de o alta persoana...
Cred ca aveti nevoie de un avocat bun care sa fie in stare sa il contacteze pe sot. O sa treaca si "povestea cu "razbunarea". Dosarul este pe rol?Ar trebui sa fiti mai inteleapta si sa incercati sa-l abordati pe sot, convingandu-l ca rezolvarea situatiei intr-o maniera civilizata este varianta recomandabila.Nu va ganditi la un razboi al orgoliilor ci , pur si simplu, la o problema pe care trebuie sa o rezolvati impreuna...cu atat mai mult cu cat aveti si un copil.