avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort -
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort -

Sunt in prag de divort:(......
Am inteles ca toate bunurile dupa casatorie se impart.....

Intrebarea mea este:
sotul meu detine o societate unde este asociat unic si care fuctioneaza bine, a fost infiintata dupa casatorie.....etc
In numele acestei societati a cumparat terenuri, utilaje, masini si alte proprietati . Ce drepturi am eu sau daca este posibil sa am ......in acest caz???Pot sa am dreptul doar daca sunt si eu unul dintre administratori?
A fost un baiat "inteligent" sa zic asa....si eu nu pot sa am dreptul la nimic?!!

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: lostname , utilizator 08:55, 31 Martie 2009
ba aveti dreptul dar trebuie sa va angajati un avocat....ca sa desluseasca mai repede.
incercati sa va folositi de tranzactie.
aveti dreptul si la cota parte din profit - sumele ce au fost distribuite ca dividende si care au fost ridicate de catre sot si la cele care nu au fost ridicate ci doar distribuite ca dividend, fara o expertiza contabila nu se va putea solutiona acordarea acestor sume in cota de 1/2, ar fi mult mai chibzuit sa ajungeti la o intelegere de stingere a litigiului
multumesc....
Tranzactie.....in ce sens?! Ar fi mult mai usor daca as reusi sa-l conving sa m-a introduca in statutul societatii ca fiind unul dintre asociati....?
Daca nu reusesc va trebui sa dovedesc care este aportul meu in realizarile firmei,lucru pe care sincer nu a cum sa-l dovedesc .....desi ma implic in mai toata activitatea societatii zilnic .....dar nu semnez, nu figurez in acte....
Solutionarea litigiului....:( ar fi ideal mai ales ca avem un bebe de 1 an si 10 luni....
Problema e mai mult decat atat....nu vreau sa m-a folosesc de copil .....dar el e tare razbunator si nu cred ca va vrea sa gasim o cale de intelegere ....mai ales ca in prezent actuala contabila il 'ajuta' sa ia cele mai bune decizii......
Dar cand a fi momentul am sa apelez la un bun avocat ....va trebui sa construiasca din nou tot ce a construit pana acum....din pacate alaturi de o alta persoana...
Cred ca aveti nevoie de un avocat bun care sa fie in stare sa il contacteze pe sot. O sa treaca si "povestea cu "razbunarea". Dosarul este pe rol?Ar trebui sa fiti mai inteleapta si sa incercati sa-l abordati pe sot, convingandu-l ca rezolvarea situatiei intr-o maniera civilizata este varianta recomandabila.Nu va ganditi la un razboi al orgoliilor ci , pur si simplu, la o problema pe care trebuie sa o rezolvati impreuna...cu atat mai mult cu cat aveti si un copil.

succes
av. Ileana Schwarz

Alte discuții în legătură

Mostenire cu nabadai Veronica Popescu Veronica Popescu As vrea sa ma ajutati cu un punct de vedere intr-o problema destul de delicata. Mama soacrei mele a decedat in cursul lunii dec.2008.Mentionez ca soacra ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara / obligatia expertului de a sesiza parchetului infractiunile descoperite in acte bukinst bukinst Este obligat expertul numit de instanta de judecata pentru efectuarea unei expertiye juduiciare, de a sesiza organele de cercetare penala atunci cand descopera ... (vezi toată discuția)
Partaj pensia alimentara ..demisie dolores32 dolores32 buna ziua am divortat prin acord iar incredintarea celor doi copii mi-a fost atribuita . fostul sot este asociat unic si administrator la ... (vezi toată discuția)