avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna - taxe pasaport in regim de urgenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna - taxe pasaport in regim de urgenta

buna ziua as vrea sa stiu cat costa un pasaport simplu electronic pe 5 ani si daca il pot face la urgenta..:-/
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:23, 5 Noiembrie 2013
Taxele pentru pasaportul simplu electronic valabil 5 ani sunt 270 lei + 32 lei insa nu se poate face in regim de urgenta.
Cel pe care il puteti obtine intr-o zi este pasaport simplu temporar, este valabil un an si costa 232 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pasaport tuilleries tuilleries Buna ziua.Va rog sa imi comunicati care este cuantumul taxei pentru eliberarea unui pasaport obisnuit, pe perioada de 1 an.si termenul de obtinere. Pe site ... (vezi toată discuția)
Casatorie in egipt kandurmimi kandurmimi buna seara, asi vrea sa stiu urmatoarele: Fiica mea este casatorita ,are un copil,dar sunt in prag de divorti,acum de 4-5 luni prin internet s-a cunoscut cu ... (vezi toată discuția)
Tipuri de pasapoarte. documente necesare pentru obþinerea pasaportului Ares-3 Ares-3 În conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 2252/2004 al Consiliului Uniunii Europene din 13 decembrie 2004 privind standardele pentru elementele de ... (vezi toată discuția)