avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Suprafata gresita trecuta la impozitul pe teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Suprafata gresita trecuta la impozitul pe teren

Angajatii primariei locale din zona mea au trecut o suprafata de 5 hectare intravilan la impozit cand defapt tatal meu detine doar 2 hectare. Mi-au aratat o harta din satelit care indica terenul tatalui meu in mod gresit cuprinzand si terenurile vecinilor. Cei de la primarie au spus ca dosarul a fost trimis deja si ca nu se mai poate face nimic anul acesta. Se pare ca lucru acesta sa repetat multi ani la rand dar tatal meu fiind batran nu prea a dat pe la primarie si nu si-a dat seama. Le-am spus ca nu vom platii o suma eronata dar ei spun ca suntem obligati. Acum a venit o somatie sa platim in termen de 15 zile ca in caz contrar vom fi executati silit. Intrebarea mea este ce pot face in acesta situatie ? Sunt obligat sa platesc impozit si pe teren pe care nu il detin ? Pot recupera banii platiti in plus anii trecuti ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: weedmastersr , utilizator 17:42, 6 Noiembrie 2013
cerere in scris depusa la primarie prin care cereti rectificarea suprafetei conform actelor de proprietate - pe care le depuneri .
si separat cerere de restituire a impozitului platit .
copii buletine solicitanti + dovada calitatide proprietar sau imputernicit al proprietarului.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ce??? julius jr julius jr Va salut cu respect!! Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani si dorim sa facem succesiunea. Plata impoziyelor la primarie s-a facut la timp. Deoarece bunicii ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren Claudia F. Claudia F. Buna ziua ! Situatia mea se prezinta in felul urmator : In urma decesului mamei in 2002, a ramas o mostenire cuprinzand o suprafata de teren agricol ... (vezi toată discuția)
Impozit teren intravilan folosinta agricol, impozit de la 17 lei la 355 lei!!!? nataliadinu nataliadinu Buna ziua, Detin un teren de 1000 mp intravilan, categoria de folosinta agricol. Intabulat, carte funciara etc. Pana anul trecut plateam un impozit de 17 ... (vezi toată discuția)