Buna ziua,problema mea este urmatoarea,vecini din spatele casei au ridicat o vila fara autorizatie,distanta fiind de1m de langa gard,facand sesizari la primarie ,au luat amenda minima in construirea ilegala,mergand mai departe la cei de la inspectoratul in constructii,acestia au impus primariei sa ii dea in judecata,dar primaria nu a luat masuri.Vreau sa va mai spun ca acesti vecini isi fac nevoile fiziologice langa gard,cand se imbata incendiaza casa,asa a luat si acoperisul casei noastre foc,ca sa nu mai vorbim de zapada care cade in curtea noastra in fiecare iarna deoarece nu au nici burlane.Intrebarea mea este :Ce ma sfatuiti sa fac si care sunt procedurile,va multumesc.
Eu v-as sfatui sa va mutati, insa nu stiu daca asta va doriti.
Pentru ca sa va spunem proceduri si solutii, trebuie sa stim ce anume doriti, practic.
Nu am inteles de unde curge zapada pe terenul dv., de pe casa lor? Nu au streasina pe terenul lor, e mai lunga de 1 metru?
Amenintare
dieter-adrian
Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul
julia_chi
Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)