avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... localizare prin telefonul mobil
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

localizare prin telefonul mobil

As avea si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste localizarea unei persoane prin senmalul telefonului mobil?Are cineva un raspuns? Stiu ca este posibil prin google dar nu si pentru Romania....aveti ideee daca se poate realiza si pentru retelele din Romania?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 21:35, 30 Martie 2009
Cred ca o sa mai treaca putina vreme pana cand Google o sa ofere serviciul in cauza si pentru Romania. Astazi, harta Romaniei din Google Maps e destul de saracuta, astfel incat o eventuala localizare ar fi oarecum greu de realizati. Cred ca va puteti inscrie pe pagina serviciului google sa va informeze in momentul in care isi extind facilitatile oferite.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2009
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare viteza radar 170km/h (masina politiei e afla in miscare) sibianul sibianul Salutare, acum cateva saptamani am primit o hartie in posta in care mi se cerea sa specific cine a condus masina la inceputul lunii octombrie, am sunat ... (vezi toată discuția)
Ascultarea telefoanelor de serviciu cristinabucuresti cristinabucuresti Nu stiu daca am postat unde trebuie. Ma intereseaza daca patronul unei firme are dreptul de a asculta si a localiza telefoanele mobile ale angajatilor ( ... (vezi toată discuția)
Site și pagină de facebook ''furate'' de un fost angajat. cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului? Sorin M Sorin M Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de ... (vezi toată discuția)