avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Secretizare acte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Secretizare acte

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti daca Asociatia de proprietari poate secretiza contracte cu furnizori de utilitati (apa/gunoi). Dorim sa lansam o pagina online pentru un complex foarte mare de blocuri (>25) in care sa publicam aceste contracte. Din pacate presedintele asociatiei nu este de acord si nu stim nici o baza legala la care sa apelam pentru a-l forta. Domnia sa sustine ca exista o clauza de confidentialitate datorita careia nu poate sa ne puna la dispozitie aceste contracte (tariful perceput de furnizori este mai mic fata de cel de lista).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:53, 5 Noiembrie 2013
da, am gresit eu legea, e 230 :)

tarifarea se face la numar de pubele, nu la numar de persoane, care numar de persoane este unul cat mai mic ca sa nu ne schimbe modalitatea de tarifare. totul este insa pe vorbe.
multumesc oricum pentru informatiile furnizate
Ei, factura are niste repere fixe, inteleg: numarul de pubele.
Dar repartizarea pe liste se face tot in functie de numarul de persoane. De aici concluzia ca lunar, daca numarul de persoane prezent este diferit, atunci si cota/persoana este diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de propietari luis29 luis29 buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de asociatia de propietari si anume: 1. Daca dau in judecata Asociatia de Propietari pentru neplata unor ... (vezi toată discuția)
Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
De ani de zile platesc in plus ungureanumaria ungureanumaria Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Platesc de ani de zile la lista de intretinere diferenta apa rece sume intre 14 si 20 ron, luna de luna. Motivul este ca ... (vezi toată discuția)