avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor de conducere - presedinte ca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor de conducere - presedinte ca

Un presedinte de Consiliul de Administratie, pe langa indemnizatia lunara stabilita de actionar UAT, are dreptul si la spor de conducere?
Cel mai recent răspuns: SC LEGALEX SRL , Avocat 21:45, 4 Noiembrie 2013
Nu stie nimeni sa-mi raspunda???
habar n-am ce inseamna UAT, dar cred ca statutul acelei organizatii trebuie citit pentru a afla raspunsul!
UAT = unitate administrativ teritoriala . .adica actionarul este de ex Consiliul Local Pitesti .. in statut nu scrie .. ce ma intereseaza e daca are dreptul .. in conditiile in care functia de presedinte de ca este una de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 61 privind indemnizația de consilier local,din ordinul ... nelufloca nelufloca ARTICOLUL 61 privind Indemnizația de consilier local,din Ordinul 25/2021 pentru aprobarea modelului orientativ al statutului unităţii ... (vezi toată discuția)
Consilier local, membru al unui ong mariam1980 mariam1980 UN CONSILIER LOCAL POATE FI SI MEMBRU INTR-O ASOCIATIE NON-PROFIT CARE ARE CONTRACTE CU UNITATEA TERITORIAL ADMINISTRATIVA PE CARE O REPREZINTA? (vezi toată discuția)
conducerea unei sa se face de catre un administrator sau de catre un director? malacka malacka Lucrez la o societate pe actiuni, care are ca actionar unic Con siliul Local. Potrivit Legii 31/1990 privind societatile comerciale, conducerea unei SA ... (vezi toată discuția)