avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariata aflata in concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariata aflata in concediu prenatal

Buna dimineata.
Am si eu o nelamurire. Imi trebuie de la locul de munca o adeverinta cu veniturile realizate. Eu sunt in concediu prenatal de vreo luna si jumatate. Dl. de la Resurse umane mi-a dat o adeverinta prin care se intelege ca eu inca lucrez si veniturile mele sunt cele pe care le aveam inainte ca si salariat.
Din punctul meu de vedere nu este corect. Cum ar trebui sa sune exact adeverinta care imi trebuie pentru un sprijin financiar din partea bugetului local ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 5 Noiembrie 2013
Nu stiu cum trebuie sa sune adeverinta pentru scutire, dar dl. de la resurse umane a procedat corect. Pe durata concediului prenatal dvs. sunteti inca salariata. Aveti contractul de munca suspendat pentru motive medicale - concendiu medical - dar chiar si suspendat, aveti un contract de munca, cu un salariu stabilit clar. In plus, in prezent realizati venituri din concediile medicale, care sa raporteaza la salariul pe care il aveti in contractul de munca.
Pana nu demisionati sau nu sunteti concediata, dvs. aveti contract de munca si loc de munca la care puteti reveni oricand.
Se poate elibera un astfel de document. Adeverinta este un document de informare privind veniturile din salarii (inlocuitor fisa fiscala)

Un model gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre indemnizatie si concediu de crestere pentru al doilea copil terrylyn terrylyn Buna ziua. Poate reuseste si pe mine cineva sa ma lamureasca. Am cateva intrebari privind indemnizatia si concediul de crestre pentru al doilea copil. 1. ... (vezi toată discuția)
Cm prenatal IoanaSpulber IoanaSpulber Buna ziua, Ma numesc Spulber Ioana si sunt insarcinata in 31 de saptamani. De joi 01.10.2015 va trebui sa-mi fie eliberat CM prenatal, insa la ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc si stimulentul de insertie suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti ca si angajator ce documente trebuie sa-i inmanez ca angajator salariatei care a optat pentru CCC 1 an si care doreste sa ia stimulentul ... (vezi toată discuția)