avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator fara atestat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator fara atestat

Buna ziua. As dori sa aflu ce poate face comitetul ezecutiv al unui bloc, in cazul in care a angajat un administrator fara atestat. Mentionez ca dorim sa pastram acest administrator pana la obtinerea atestatului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 5 Noiembrie 2013
Sa isi ia atestatul, sunt cursuri care dureaza 2 saptamani si intra in legalitate.
Fie varianta propusa anterior ,fie pentru a nu incalca norma in vigoare,poate declina provizoriu responsabilitatea exercitarii atributiilor de administrator de imobil unuia dintre membrii comitetului executiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta ... Baideanucatalina@gmail.com Baideanucatalina@gmail.com Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta in cadrul asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei si a exprimat verbal demisia, a ... (vezi toată discuția)
Alegere / numire presedinte asociatie proprietari dan botezatu dan botezatu Bloc proprietari cartier Berceni. Ca urmare a faptului ca in ultimii 8 ani banii asociatiei au fost furati de 2 administratori diferiti si situatia recuperarii ... (vezi toată discuția)
Administrator temporar fara atestat i97ccp i97ccp Buna ziua, In urma unei sedinte de bloc s-a stabilit sa renuntam la administrator din cauza serviciilor oferite, care sufereau pe alocuri. Asociatia este in ... (vezi toată discuția)