avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce trebuie sa fac cu casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce trebuie sa fac cu casa de marcat

buna ziua ,am o firma ii , cu un punct de lucru recent deschis dar nu merge magazinul, in care am casa de marcat .Vreau sa inchid punctul de lucru insa nu pot inchide firma de tot pentru ca are datorii...Ce trebuie sa fac cu casa de marcat daca eu nu mai am magazin ,inchid punctul de lucru ,..Mentionez ca punctul de lucru e deschis doar de 15 zile si vreau sa inchid si implicit si casa de marcat.Multumesc


Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:57, 5 Noiembrie 2013
Va trebui sa efectuati demersurile pentru predarea memoriei fiscala a casei de marcat catre finante. Casa de marcat o veti pastra sau o veti vinde (la alegerea Dvs. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru sara1985 sara1985 Buna ziua, Avem un Srl-d cu sediul social si punct de lucru in Cluj. Intentionam sa inchidem punctul de lucru, unde am desfasurat activitati de vanzare cu ... (vezi toată discuția)
Închidere pfa Elenadaria Elenadaria Bună seara, vreau să adresez și eu câteva întrebări persoanelor care mă pot ajuta cu câteva detalii despre închiderea unui PFA. 1) am un PFA magazin ... (vezi toată discuția)