Am avut grija de tatal meu vitreg 3 ani si mi-a facut act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere acum 3 ani; a decedat acum 6 luni iar copii din prima casatorie m-au dat in judecata cum ca ar fi simulat actul; ce sanse au ei si ce sanse am eu sa nu rezilieze contractul? am facut inmormantarea si cele de dupa cum se cuvine, deci am respectat clauzele, am martori, chitante,
Multumesc!
Am stat împreuna cu el de cand mia- facut actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere; cred ca martorii lor decad din drepturi pentru ca nimeni in afara de mine si logodnica mea nu stiu ce era in acea casa, noi ii gateam, noi, ii spalam, noi ne duceam dua medicamente , noi i le dadeam, noi faceam curat, noimergeam la cumparaturi etc. Martorii nostrii din scara blocului unde stam pot spune acest lucru, iar chestia cu 3 ani de cand a facut actul m-am exprimat ca in decurs de 3 ani , daca era nemultumit , raposatul putea rezilia contractul , dar nu s-a pus problema de asa ceva, deci nu stiu cat castig de cauza ar avea ei.
Buna ziua! Am castigat procesul cu copii fostului tata vitreg , acum mi-au declarat apel , mai au vreo sansa sa rezilieze contractul de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere, caci ei asta vor dar vad ca nu au reusit pana acum caci nu au nici o proba sau acte in acest sens?
Intotdeauna exista o sansa, altfel la ce s-ar mai fi inventat calea de atac fara sanse?
Nu stiu ce-a fost in dosar si nici motivele invocate. Totusi, ca o chestiune generica, in caile de atac sansele sunt mai mici.
Referitor la mesajul colegei de mai sus: Valentina, invocarea unui fapt negativ rastoarna sarcina probei la faptul conex pozitiv: anume ca l-a ingrijit, iar asta trebuia dovedit de user. ceea ce, probabil, a si facut.