avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere sediu asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere sediu asociatie

Se poate incheia un contract de inchiriere sediu asociatie intre asociatie si persoana fizica fara autentificare notariala? Proprietarul doreste sa plateasca impozitul aferent chiriei incasata de la asociatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 00:08, 6 Noiembrie 2013
Da se poate. Contractul de închiriere se poate face atât in forma autentica cât si sub semnătura privată si înregistrat la Fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Katri Katri O persoană fizică doreşte să închirieze un imobil la o persoană juridică. Care sunt paşii de urmat? Încheiem un Contract de închiriere sub ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Elena Chiriac Elena Chiriac buna seara, voiam sa va intreb, dupa am incheiat un contract de inchiriere intre 2 persoane fizice si l-am inregistrat la administratia financiara, pot (in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ninanaescu ninanaescu Buna ziua!Am si eu o rugaminte!Puteti sa-mi spuneti,va rog frumos,daca un contract de inchiriere trebuie facut neaparat la notar sau se poate si prin inscris ... (vezi toată discuția)