avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un cetatean albanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un cetatean albanez

viitorul meu sot e albanez....as vrea sa stiu cam in cat timpse poate obtine permisul de sedere
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:29, 19 Ianuarie 2014
Nu cred ca vi se poate raspunde la intrebare nici macar de la Imigrari insa daca dosarul este in regula nu poate dura mult - in jur de 30 de zile.
as vrea sa va mai intreb ceva ...sper sa imi puteti raspunde....am auzit ca in decembrie sar putea sa dea status ptr albania. in cazul acesta sotul meu albanez ar putea calatori cu mine in anglia fara viza?
Din pacate nu ati auzit bine, in decembrie doar se va lua in discutie daca Albania primeste statutul de tara candidata. Pana la aderare mai este, procedura e lunga si dificil de indeplinit.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
Ares-3, moderator
buna seara.....am o problema si sper sa ma puteti ajuta.....sunt in anglia ,am acte in regula,si as vrea sa stiu daca pot face o invitatie viitorului meu sot care e de cetatenie albaneza?.....va multumesc si astept un raspuns
Cautati aici:
[ link extern ]
ce ii trebuie pentru viza.
E site-ul ambasadei Marii Britanii in Albania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean strain oliviamagdalina oliviamagdalina vreau sa ma casatoresc cu un cetatean albanez,iar apoi sa locuim in Marea Britanie. eu am voie sa calatoresc in Anglia dar el ca cetatean albanez nu are voie. ... (vezi toată discuția)
Viza pentru anglia mihailesculaura mihailesculaura buna seara,ma numesc laura si va rog mult sa ma lamuriti asupra uneii chestiuni.de curand m am casatorit in romania cu un cetatean albanez,si am si depus ... (vezi toată discuția)