Buna ziua!
Sper sa ma ajutati in problema mea.Ma numesc Raicu Elena.
Parintii ne-au lasat mostenire o casa la 3 surori. Sora cea mica ne-a vandut partea ei.Banii au fost platiti de mine,in fata notarului,cu promisiunea surorii mele Raicu Maria, ca mi-i va inapoia,,,,au trecut 3 ani si 2 luni de-atunci,,,si banii asa si nu i-am primit...Ajutati-ma cum sa-mi recuperez banii,,,pot legal sa-mi oblig sora sa-mi returneze banii,,,sau sa-mi cedeze partea ei,,,,Ajutati-ma!!!
S-o trageti de maneca sa ii amintiti ca are bani sa va dea si daca nu are, sa va oferiti :)ca o lasati sa plateasca in rate si sa faceti in acest sens un contract de imprumut.
adica vi s a facut o plata partiala de catre sora in contul dtaoriei in acest timp de trei ani? ati facut cu ea un contract de imprumut? o chitanta de mana/ cam asta ar fi daca nu puteti produce aceste documente sau sa demonstrati ca v a facut o plata partiala , a intervenit prescriptia si instanta nu aveti ce face. Doar pe cale amiabila cum spunea colega mea mai sus , sa incercati sa o determinati sa va dea banii sau cand veti vinde dvs sa luati o parte mai mare din pret in contul datoriei.