avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire... Ajutati-ma!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire... Ajutati-ma!!!

Buna ziua!
Sper sa ma ajutati in problema mea.Ma numesc Raicu Elena.
Parintii ne-au lasat mostenire o casa la 3 surori. Sora cea mica ne-a vandut partea ei.Banii au fost platiti de mine,in fata notarului,cu promisiunea surorii mele Raicu Maria, ca mi-i va inapoia,,,,au trecut 3 ani si 2 luni de-atunci,,,si banii asa si nu i-am primit...Ajutati-ma cum sa-mi recuperez banii,,,pot legal sa-mi oblig sora sa-mi returneze banii,,,sau sa-mi cedeze partea ei,,,,Ajutati-ma!!!
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 11:58, 6 Noiembrie 2013
Suma de bani pe care i-ati imprumutat-o surorii dvs. reprezinta o creanta.
Dreptul de a solicita -in instanta- restituirea imprumutului (creanta) se prescrie in termen de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriei nicoaradidina nicoaradidina buna ziua, va rog sa imi spuneti daca mai am vreo sansa sa imi recuperez niste bani dati imprumut in anul 2007, in conditiile in care in anul 2011 am primit in ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorii biapop biapop Intre sotul meu si sora acestuia(cetatean italian) exista un act notarial prin care ea se obliga sa ne restituie o datorie de 4000 euro pana la data de ... (vezi toată discuția)