buna ziua,
am putin timp la dispozitie deci toti cei care ma pot ajuta ii rog din suflet sa raspunda.
situatia e urmatoarea: nu mai retin in ce an (aprox. 2003) am avut un contract cu o firma de tel. mobila. se pare ca nu am mai platit abonamentul (pt. nu stiu ce perioada contractuala) suma de aprox 60 USD. pentru aceasta suma am fost dat in judecata de o firma de recuperari, care a castigat procesul în 19.04.2007, in sensul ca as fi avut de platit suma de aprox. 60 USD plus alte sume, dobanzi, penalizari etc.
cel mai probabil, pt ca nu am facut apel in 10 zile asa cum scria, hotararea a ramas definitiva în data de 29.04.2007 (presupun eu aceasta data).
in data de 21.04.2010 firma de recuperari a incheiat un proces-verbal cu o firma de executori pt a le cere sa faca demersuri pt. punerea in executare a hotararii din 2007. la aceeasi data (21.04.2010) a fost incuviintata executarea.
in data de 28.10.2013 a venit o instiintare la firma la care lucrez, pentru proprire salariu, iar in 29.10.2013, am primit si eu o instiintare privind demersurile executorului de recuperare a creantelor prin proprire (suma totala depaseste 3000 ron).
mentionez ca nu am locuit la adresa de domiciliu si nu stiu daca au mai fost trimise ceva instiintari in toata aceasta perioada, informatiile pe care le-am relatat le-am dedus din documentele atasate instiintarii trimise la firma.
acum....pt ca am studiat si eu putin pe internet, ma agat de urmatorii termeni: prescriptie si perimare. pot ele sa fie valabile in cazul meu? daca da...ce pot face?
va multumesc frumos!
va multumesc frumos pt raspuns!
as mai avea cateva nelamuriri: cat timp am la dispozitie sa depun contestatia, la ce instanta se depune, ce se intampla cu obligatia angajatorului de proprire a salariului (am vazut ca e un termen de 15 zile in care el trebuie sa se supuna acestei somatii, altfel i-ar bloca conturile) si, in caz de pierdere a procesului privind contestatia....se vor adauga in continuare dobanzi, penalitati etc. la suma prezenta pana la data platii efective?
multumesc inca o data.
Executare silita
ancamois
buna am primit acasa o instiintare de la firma de recuperari ca dosarul meu va fii trimis la departamentul juridic.ce inseamna asta?cand trebuie sa contest ... (vezi toată discuția)