Buna ziua
Am cumparat un apartament cu drept de uzufruct pentru vanzator si fara alta clauza de intretinere.
In prezent uzufructuarul este internat de catre mine intr-un camin privat pentru batrani avand Alzheimar deci grad de handicap grav.
Am din partea lui mandat sa inchiriez apartamentul pentru ca sa pot sa-i asigur o parte din intretinerea in camin.
Mentionez ca are o pensie de 550 lei
intrebare:
1.pe numele cui se intocmeste contractul de inchiriere?
2.care sun obligatiile de plata?
multumesc
Camin de batrani
ppetruta
Buna ziua,
am urmatoare situatie, am o batrana in intretinere care vrea sa-mi lase mostenire apartamentul, ma intereseaza ce se intampla cu apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.