avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un avocat pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un avocat pentru succesiune

Buna ziua,
Se poate sa-mi recomandati un avocat pentru actiunea de partaj succesoral. Am nevoie sa ne reprezinte atat la mediere cat si la instanta. Imi cer scuze, mentionez ca imi trebuie un avocat din localitatea Targoviste, jud. Dambovita.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2013
pirelia, utilizator
Puteti cauta la consultanti, aplicand filtrul de cautare pentru judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa luata abuziv de comunisti alina0 alina0 Buna ziua, Am si eu o mare problema: o casa luata abuziv de comunisti ! Cine ma poate ajuta sa imi recomande un avocat bun sau pur si simplu sa imi dea un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune elena_1234 elena_1234 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu apare pe un act de proprietate teren alaturi de un frate si o sora(decedata). Noi nu am ... (vezi toată discuția)
Recomandati-mi un avocat bun din targoviste- partaj marius_florin marius_florin Imi cer scuze daca am postat in sectiunea nepotrivita si rog moderatorii sa mute postul daca este cazul. Va rog sa-mi recomandati un avocat serios care sa ... (vezi toată discuția)