avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii casa de sanatate platite insa angajatii nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii casa de sanatate platite insa angajatii nu figureaza ca asigurati la Casa de Sanatate

BUNA ZIUA,
Sunt administrator la o societate comerciala si de curand am constatat ca o parte din angajati nu figureaza ca asigurati la Casa de Sanatate in conditiile in care exista platite la zi contributiile si exista si dovada transmiterii declaratiilor catre Finantele Publice.
Cum pot sa rezolv aceasta problema pt ca salariatii sunt nemultumiti si 2 dintre ei au nevoie de concediu medical iar medicul de familie nu poate sa le elibereze.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:51, 8 Noiembrie 2013
1. Trebuie sa luati legatura cu Administratia fiscala unde ati platit contributiile sa rezolve problema.

2. Cand au transmis tabelul cu asigurati la CJAS au omis unele nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la sanatate nimenea nimenea Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru care as dori lamurire Am fost la medicul de familie sa mi dea o adeverinta si ma verificat in sistem si surpriza mi a ... (vezi toată discuția)
Contract 2 ore/zi Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia Buna seara, de curand m-am \\"angajat\\" si contractul este de 2ore/zi, 10ore/saptamana. In contract salarul este de 204lei/luna, Din acest contract, ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala gabriella27 gabriella27 Buna ziua.Ma numesc Mititelu Gabriela si problema mea este urmatoarea:sunt insarcinata insa nu lucrez deci nu beneficiez de asigurarea medicala.M-am interesat ... (vezi toată discuția)