avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot sa parasesc asociatia de proprietari? ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot sa parasesc asociatia de proprietari? (administratorul vb urat)

pot sa parasesc asociatia de proprietari? (administratorul vb urat)
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 10:27, 1 Aprilie 2009
=D>Si a rezolvat si cu vb urate ale presedintelui.In rest numai avantaje!
nucu$ a scris:

=D>Si a rezolvat si cu vb urate ale presedintelui.In rest numai avantaje!

De ce postati de 2 ori acelasi mesaj? Credeti ca nu auzim bune!? Sau ne pacaliti de 1 aprilie !?
De doua zile se cam intampla "minunea" asta cu dublarea.Pe unele le-am lasat fara continut(nu se pot sterge).Am semnalat si la tehnic.Tot Adrian ramane mucalitul! Merci si imi cer scuze pentru stresul dublu.:innocent:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire asociatie de locatari bodeacornell bodeacornell Buna ziua! As avea o intrebare, va rog: recent, in urma cu 2 ani, am cumparat un apartament cu programul Prima Casa intr-un bloc din Sighetu Marmatiei. La ... (vezi toată discuția)
Cenzori si retragere din asociatia de proprietari alin76 alin76 Am doua intrebari : 1. In ce conditii un cenzor isi poate da demisia ? 2. In ce conditii se poate retrage o singura persoana din asociatia de proprietari. (vezi toată discuția)
Persoana fizica, doresc sa ma retrag din asociatia de proprietari. ana_nicolla ana_nicolla Fac parte dintr-o asociatie de proprietari, locuind la bloc si doresc sa ma retrag din aceasta, platindu-mi toate darile prin contracte incheiate cu furnizorii ... (vezi toată discuția)