avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare SRL, Refuz din partea administratiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare SRL, Refuz din partea administratiei pentru acord din cauza datoriilor la intretinere,

Buna ziua,

O intrebare:

Am o firma in curs de infiintare. Problema este ca Administratorul nu vrea sa imi puna stampila pentru acordul Asociatiei de Proprietari, desi am luat acordul vecinilor (serie B.I, NR + Semnatura)

Motivul invocat este ilegalitatea stampilei pentru acord (sediu social nu punct de lucru), pentru datorii la intretinere. Exista ceva juridic in sensul acesta sau doar face exces de zel?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 11:05, 11 Noiembrie 2013
Este legala conditionarea. Aceasta conditionare in functie de achitarea datoriilor este practicata si de stat. Asa de exemplu se conditioneaza primirea dosarului pentru ajutorul la caldura daca solicitantul are impozitele la stat platite, sa nu aiba datorii la asociatie, etc. . Poate nu intelegeti ca fiind proprietar al acelui apartament, raspundeti pentru toate situatiile, nu chiriasul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social de firma, ..... Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am o intrebare: Doresc sa imi deschis un srl cu sediul social in apartamentul meu proprietate particulara. Pentru aceasta am nevoie de stampila ... (vezi toată discuția)
Acord negativ asociatie proprietari pentru ong grunwald grunwald Buna seara, In urma cererii (in baza L 230/2007) prin care am solicitat acceptul stabilirii sediului social al ONG la adresa.... comiteul executiv al ... (vezi toată discuția)
Reclamatie presedinte si administrator asociatie de locatari portocala142002 portocala142002 Doresc sa depun o plangere impotriva presedintelui asociatiei si a administratorului deoarece omul nu face altceva decat sa santajeze lumea..despre ce e vorba ... (vezi toată discuția)