avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt Auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt Auto

Salut,

Am nevoie de putin ajutor din partea dvs.Am o problema destul de serioasa,si orice sfat e bine venit.
Speta este urmatoarea:

Acum 2 ani mi-am facut un credit de nevoi personale sa-mi achizitionez un autoturism SH.La 4 luni dupa ce am cumparat masina,fostul proprietar a venit cu cheia a 2a si a furato din fata blocului.Incepand cu 5ian.2012 au fost identificati autorii furtului,s-a inceput urmarirea penala,masina a fost identificata in Spania,si retinuta.Ulterior am aflat ca si pe acolo se judeca 2 persoane pentru titulul de proprietate al masinii,si sincer nu stiu ce sperante mai am sa o recuperez.Oful meu este urmatorul:De ce in 2 ani de zile dosarul nu a fost inaintat la parchet cu nici o propunere?Sunt interceptari telefonice cu hotii,filmari video.Am depus cereri inclusiv la Guvern,MAI ( lucrez ca paramedic la SMURD),Parchetul General,etc.
Am vreo sansa sa scap de plata creditului,ca eu de 2 ani platesc ca prostu 500 de lei pe luna (si mai am vreo 3) ,chiar daca nu e un credit auto,si nu aveam nici casco?

Multumesc,
Marius:sorry:
Nu puteti sa scapati de plata creditului.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2013
Stefan Bicov, Avocat
Sunt 2 aspecte distincte creditul si furtul auto
Va revine obligatia sa achitati creditul
Intr-adevar creditul nu are legatura cu furtul, trebuie platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism in leasing furat balexe balexe In urma cu cateva luni mi-a fost furata masina din fata unei spalatorii auto. In interiorul acesteia, la momentul producerii evenimentului, se afla un rand de ... (vezi toată discuția)
Furt si distrugere auto mihai001123 mihai001123 Buna ziua . In data de 11 . 10 . 2014 mi-sa furat masina din parcarea blocului . In dimineata zilei de 12 . 10 .2014 a fost gasita rasturnata . Toata ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse cu suspendare petrebogdan petrebogdan Pe scurt s-au intamplat 2 fapte si anume furt.1 furt a fost dus la finalizare nefiind prins in fapt insa am fost contactat ulterior de politie pe baza unor ... (vezi toată discuția)